Lär dig laga fransk crepês och galettes i en runda av trevliga matlagningsentusiaster!

Ni kommer er att lära hur man grädda och tillräda olika bretonska crêpes och galettes, på traditionellt men även modernt vis.
Det blir sött och salt, skratt och förbannelse och så mycket att dricka och äta tills vi börja prata om crêpeskoma!
Vi testa klassiska recept som crepês suzette, galettes complete, olika fyllningar med svamp, havsfrukt, saltkaramell o.s.v.
Jag kommer att berätta om Bretagnen – crêpes historien, cidre, människorna och havet – Frankrikes underbara län vid atlantiska kusten.
Välkommen till en helkväll fylld av praktik och teori i en runda av matglada människor.
lördag, 17e augusti, kl. 18 – ca. 21

Anmälningar via mejl till heike@lilla-koksgarden.se eller sms 070-5648105.

I kursavgiften ingår:
mat & dryck samt crêpesdiplom

Kostnad: 590kr
(betalas senast 4 dagar innan, gärna via swish)