vinterns kommande probiotika

Aktuella kurser

Mjölksyrningskurs 19 oktober 2019
Mjölksyrningskurs 26 oktober 2019
Workshop – kombucha & Co – 27 april 2019
Mjölksyrningskurs – 4 maj 2019
Workshop – kombucha & Co – 14 maj 2109
Mjölksyrningskurs – 6 februari 2019
Fermenteringskurs II – 9 februari 2019
Fermenteringskurs II – 26 januari 2019


Mjölksyrning I
Du kommer att lära dig allt om mjölksyrningsprocessen och fördelar med surade produkter. Vi pratar om olika tekniker, för- och nakdelar för at nå ett rätt resultat och vi gör en första mjölksyrning tillsammans som du ta med dig hem. Tipps om bästa tilllagningsmetoder ingår.

Detta ingår:
• Föreläsning och praktiska övningar
• Material som behövs för att kommer i gång – inkl. burk och grönsaker
• Kompendium med recept för att kunna fortsätter hemma
• Lunch – jag bjuder på syrade specialitäter

Mjölksyrade grönsaker är smakrika och innehåller levande bakterier och enzymer. Vilken nytta du kan ha av de och vilka smakupplevelser finns kan du lära dig i denna fermenteringskurs I.
Hur fermentera man på bästa och säkraste sättet och vilka tillbehör krävs verkligen för en lyckat resultat?