Ingrediensförteckning rekovaror februari 2019

 KOMBUCHA: fermenterat svart te, ekologisk socker, scoby (Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast)
 VATTENKEFIR: vatten, ekologisk socker, scoby (Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast) smaksatt med ekologiska bär, frukt, örter
Ginger Root PLANT beer/limonad: vatten, ekologisk rårörsocker, sockerrörmelass och ingefära, scoby (Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast)
 MELASS ekologisk, 100% sockerrör
Shot Ingefära: ingefära, äpple, honung, vatten
Shot Havtorn: Havtorn från Spetsamåla, gurkmeja, honung, vatten
Syrade grönsaker
KIMCHI: Salladskål, vit rättika, paprika, lök eller purjolök, päron, , vitlök, ingefära, chili, salt, kryddor, sardeller, rismjöl
HOT KIMCHI: Salladskål, vit rättika, rödbeta, lök eller purjolök, chili, vitlök, ingefära, salt, kryddor, rismjöl
SURKÅL : vitkål, salt
Syrad VITKÅL/KÅLROT : vitkål, kålrot, salt
TEMPEH:  Bruna bönor ELLER Gula Ärtor, Rhizopus oligosporus
SVART VITLÖK: fermenterat ekologisk vitlök
Gourmetsmör: ekologisk smör, rapsolja, svart vitlök, svartpeppar, salt, citronskal
MISO: ris, aspergillus oryzae, bruna bönor, havsalt
Black Garlic SALT : havsalt, svart vitlök
GRÖNSKASBULJONG: havsalt, morötter, selleri, libbsticka, lök, vitlök, persilja, pumpa, grönsaker
HÖSTENS GLÖD aroniabär, socker, svart peppar
SOLIGA KOMPISAR  Squash, paprika, lök, gurkmeja, socker, salt, kryddor
Chilisås: Chili, tomat, vatten, salt, socker, kryddor
Chutney på gröna tomater: närodlat tomat, lök, paprika, vinäger, socker, kryddor, senap
BAKAT
MJUKT TUNNBRÖD ekologisk vetemjöl, kravodlat rågmjöl, ekologisk smör och mjölk, honung, jäst,